Headline Utama

Tulis description ringkas di bahagian ini untuk support headline anda.

Subheader: Mengenal Pasti Masalah

Masalah #1

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

Masalah #2

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

Masalah #3

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

Masalah #4

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

Masalah #5

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

Masalah #6

Berdasarkan masalah di atas, terangkan situasi atau cabaran yang di hadapi oleh target audience secara ringkas.

khaf Pallete 5 in 1

Sekarang..Satu Pallete ni semua ada.

  • 6 EYE SHADOW
  • 1 HIGHLIGHT
  • 1 CONTOUR (SHADING)
  • 2 BLUSHER

Bersize compact siap dengan cermin lagi

Manfaat #1

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Manfaat #2

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Manfaat #3

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Manfaat #4

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Manfaat #5

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Manfaat #6

Huraikan tentang manfaat dan terangkan bagaimana ia berfungsi untuk selesaikan masalah ATAU kenapa ia berkesan.

Jom Baca Feedback Pelanggan Yang Dah Cuba Produk X​

Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Previous
Next
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Nama Pelanggan
Nama PelangganNegeri atau pekerjaan
Read More
Tuliskan testimoni pelanggan anda dalam ruangan ini. Pilih testimoni yang boleh bantu bakal pelanggan anda untuk buat keputusan.
Previous
Next

BERITA BAIK UNTUK ANDA

Jika anda order hari ini [current_date format=d/m/y], hQ berikan 10 freegift bernilai rM74.90 secara pERCUMA!

FREE POSTAGE
Bernilai RM15

FREE FACE MASK
Bernilai RM5

FREE BEAUTY BLENDER
Bernilai RM20

FREE EYE BROW PENCIL
Bernilai RM10

FREE 7 JENIS BERUS MAKEUP
Bernilai RM39.90


SAYA NAK COD JE.. KALAU MACAMTU, ANDA BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI.
(Charge COD RM10 je)

KHAS uNTUK HARI NI [current_date format=d/m/Y] JE.. FREE GIFT BERNILAI RM74.90!

SELEPAS PROMO INI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA DAN TIADA lAGI FREE GIFT

Hours
Minutes
Seconds

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 30% diskaun dan 10 Special freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

kHAF PALLETE 5 IN 1

6 EYE SHADOW, 1 CONTOUR, 1 HIGHLIGHT, 2 BLUSHER & MIRROR
RM135
RM 101 SAHAJA
  • FREEGIFT 10 ITEM
  • FREE POSTAGE
  • COD AVAILABLE
PROMO
TIADA CAS PENGHANTARAN

100% Free Seluruh Malaysia
(Untuk pembayaran melalui online banking)

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

TIADA RISIKO BARANG TAK SAMPAI

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. Sila pilih penghantaran melalui COD

cANTIK GILER COLOUR DIA.. MACAM-MACAM LOOK BOLEH BUAT LEPAS NI.

TEKAN BUTANG BAWAH SEBELUM PROMO INI TAMAT